Culinaire activiteiten in Restaurants

Ben jij niet te vinden voor een touwenparcours? Of vind je bungee jumpen maar niks? Is jouw idee van sporten een potje schaken of een andere vorm van denksport? Dan heeft Wijnspijs.nl wel een  origineel idee voor iets unieks namelijk een leuk culinair bedrijfsuitje, waar zowel jij als je collega’s je kunnen in vinden. Ze zijn is gespecialiseerd in het organiseren van culinaire activiteiten op ieders maat. Hier vind je ideeën genoeg. Je kunt hier kiezen tussen een culinaire wandeling, een walking dinner, wijnreizen, zakelijke evenementen op maat, cadeaubons of tips voor restaurants. Los daarvan bieden ze je ook een online magazine dat je steeds op de hoogte houdt van recente nieuwtjes of andere interessante activiteiten die je met je collega’s zou kunnen ondernemen?

culinair bedrijfsuitje

Waarom kiezen voor een culinaire activiteit in restaurants?

Het spreekwoord luidt: ‘Liefde gaat door de maag.’. Dit is meteen het sterkste argument om te kiezen voor een culinaire activiteit wanneer je plannen maakt om al dan niet buiten de werkuren op pad te gaan met je collega’s. Eten moeten we allemaal. Uiteraard houdt iedereen van andere dingen en valt over smaken niet te twisten, maar wanneer mensen rond een tafel zitten in een aangename en wat lossere sfeer, is het ijs wat vlugger gebroken. Alle formaliteiten die je op het werk maar al te vaak hanteert, kunnen hier losgelaten worden. Het assortiment van het bedrijf is zeer divers en wordt nog steeds uitgebreid terwijl we dit aan het schrijven zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of iemand iets nu wel of niet lust. Bij het bedrijf wordt er met ieders voorkeur rekening gehouden. Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen aan een teambuilding activiteit kan deelnemen. Daarom hebben we de restaurants waarmee we samenwerken eigenhandig uitgekozen. Zo zijn we zeker dat we aan onze huidige en aan onze toekomstige klanten altijd goede kwaliteit bieden. Ieder restaurant in Amsterdam werd door Wijnspijs.nl beoordeeld alsof ze er zelf iets zouden gaan eten met onze collega’s. Hierbij viel op dat op culinair aan alle wensen van alle collega’s werd voldaan.

De sfeer is belangrijk

restaurants in Amsterdam

Uiteraard is het bij een bedrijfsactiviteit niet alleen belangrijk wat er op tafel komt, en dat iedereen het lust. De sfeer is minstens even belangrijk. Door de

formules die het bedrijf aanbiedt kun je er zeker van zijn dat dit wel goed komt. Een vrolijke, informele sfeer wordt hier gegarandeerd. Zo kun je je van alle façades ontdoen en elkaar eens echt leren kennen. Wij beloven je alvast een topdag of topavond waar je ook op het werk nog lang zult over praten. Uiteraard bedoelen we dat in de positieve zin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *