Bluetooth speakers: de trend van 2017!

Hou je van muziek? Dan is een bluetooth speaker wellicht voor jou!

bluetooth-speaker

Wanneer je een echte muziek liefhebber bent en er van houd om overal en altijd muziek te luisteren dan is een speaker natuurlijk de beste oplossing voor jou. Waarschijnlijk heb je thuis wel een speaker staan, maar misschien is die een beetje ouderwets en ben je wel toe aan een nieuwe. Een goede bluetooth speaker heeft een lange speelduur en kun je dan ook overal naar toe nemen. Of je hem nou wilt gebruiken voor een dag op het strand, of voor een leuk feestje, alles is mogelijk. Op deze website: https://nootropify.nl/beste-bluetooth-speakers/ kun je een groot overzicht aan draagbare speakers vinden. Ook heb je de mogelijkheid uit verschillende soorten formaten en natuurlijk uit verschillende kleuren. Hierdoor kun je altijd een speaker vinden die bij je past en die ook past bij wat jij leuk vind. Verder is het ook leuk om te weten dat er merken zoals Sonos zijn. Deze merken bieden de mogelijkheid om meerdere speakers aan te koppelen. Wanneer je dan een bepaald nummer selecteert op je telefoon kun je zelf bepalen welke speakers dat nummer moeten afspelen. Wanneer je dus bijvoorbeeld diverse van deze Sonos portable speakers hebt kun je een nummer overal laten afspelen en door het hele huis laten horen.

draagbare-speaker

 Het aanbod van draagbare speakers

Op het internet staan honderden misschien wel duizenden luidsprekers van allerlei verschillende merken. Het is echter lastig om een bluetooth speaker te kopen die ook daadwerkelijk bij je past, ga daarom goed op onderzoek uit voor je aankoop. Bij veel online webwinkels krijg je de producten snel in huis, dus als de aankoop je niet bevalt kan je hem altijd retourneren. Wanneer je op zoek bent naar een speaker die een gemiddelde grootte heeft en ook een gemiddelde geluidskwaliteit dan is de JBL Flip 3 waarschijnlijk een zeer goede keus. Voor een bedrag van rond de 70 tot 100 euro is deze speaker in zijn prijs klasse zeker weten een aanrader die elke muziek luisteraar wel zou moeten hebben.

 Andere alternatieven

Wanneer je toch net wat betere geluidskwaliteit wilt hebben en ook wat meer mogelijkheden hebt m.b.t. het afspelen van de muziek dan is het een goede keus om te kiezen voor merken zoals Sonos, of voor Bose. Bose heeft de Soundlink die erg populair is en een vrij vol en zuiver geluid heeft. Uiteraard is het wel zo dat als het volume helemaal op het maximale is, dit wel lichtelijk ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Echter is op vol volume de geluids kwaliteit ook nog erg goed. Wanneer je echt een van de beste soorten bluetooth speakers wit hebben met de beste kwaliteit en de beste mogelijkheden dan is het verstandig om te kiezen voor de Marshall Woburn Bk. Deze speaker heeft dan misschien een wel wat hoger prijs kaartje maar het geluid is zo ontzettend zuiver. Wanneer je een echte hip hop luisteraar bent en houd van trap muziek en hardcore, of andere tech/house muziek met veel bass en veel harde beats dan is het verstandig om te kiezen voor een merk zoals Dr.Dre. Dr.Dre heeft naast een collectie van oortjes en koptelefoons ook een geweldige collectie van speakers in verschillende maten met een prachtige kwaliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *